Дайджест "Украински вести" излиза от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

"Украински вести" излизат от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

УКРАЙНА И СВЕТЪТ НА КРЪСТОПЪТ. КАК ДА СПРЕМ РУСИЯ?

Цивилизованият свят най-после трябва да реши – съдбата му също се решава тези дни

Киев, 09 юли 2024.- Какво ще направи Русия след вчера? Какви са следващите стъпки на Путин? Има ли граница маниакалното желание на руснаците да унищожават? – пита риторично в “Главком” Володимир Ариев, народен депутат от партията на Петро Порошенко “Европейска солидарност”.

Володимир Ариев

Всички тези въпроси вече ще имат отговори в зависимост от поведението на НАТО като цяло и в частност на ключовите членове на алианса. По-точно, от решимостта да се даде отговор. С оръжия. С наистина адски санкции. Чрез промяна на стратегията за взаимодействие с руските терористи.

Ако отговорът е решителен, това може да е началото на края на империята. Както беше със СССР.

Ако е муден и слаб, то това със сигурност ще развърже ръцете на варварите и някой от следващите удари може да стане ядрен. Вчера Путин ясно показа, че за него злото няма граница.

За решителна стъпка западните политици ще трябва да пожертват собствените си интереси и популярност, но резултатът ще бъде спокоен живот след унищожаването на възродената (включително с европейски пари) империя на злото. Нерешителността ще доведе до много по-големи жертви и не само в Украйна. Целта на Путин, подобно на неговите съюзници-диктатори, е краят на Европа и отслабване на Америка.

Сега всички сме на кръстопът. Украйна ясно разбира по кой път да върви. Цивилизованият свят най-после трябва да реши – съдбата му също се решава тези дни. Варварите са унищожили Рим, който със своите многобройни и корумпирани елити не е могъл да устои на грубата разрушителна сила, заключава пан Володимир.(УВести)