Дайджест "Украински вести" излиза от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

"Украински вести" излизат от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

ОЛЕНА ЗЕЛЕНСКА КАЗВА, ЧЕ СЪПРУГЪТ Й ВОЛОДИМИР Е СТАНАЛ САНТИМЕНТАЛЕН

Киев, 21 януари 2024.- Характерът на украинския президент Володимир Зеленский се промени по време на войната. Стана по-сантиментален и по-издръжлив, но остава упорит и целеустремен. Това каза Олена Зеленска в ефира на националния Телемаратон.

“Мога да кажа, че има черти от неговия характер, които сега са станали по-изострени и по-важни – целенасоченост, неуморност, преследване на целта. Тези качества са важни за всеки човек, но в тази ситуация, в която се намираме всички сега в Украйна, за президента на страната ни те са много актуални“, отбеляза първата дама.

Зеленска каза още, че сега президентът е станал по-сантиментален към простите неща. “Когато ти липсват неща, които са много елементарни за нормален човек, общуване със семейството, с децата, другояче гледаш на това, което имаш, оценяваш го по друг начин. Затова сега го забавлява всяко малко нещо, което е свързано с деца. Например, като му пращаме снимка на сина му или му казваме какво прави дъщеря му. И той реагира много емоционално. Преди не беше толкова чувствителен към това“, казва първата дама.

Нашата справка:

Олена Зеленска е родена през 1978 г. С Володимир Зеленский сключват граждански брак през 2003 г. Имат две деца – Олександра, родена през 2004 г., и Кирило, роден през 2013 г.