Дайджест "Украински вести" излиза от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

"Украински вести" излизат от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

ДМИТРИЙ МЕДВЕДЕВ: РУСИЯ ЩЕ НАПАДА УКРАЙНА И СЛЕД 10, И СЛЕД 50 ГОДИНИ, ДОКАТО НЕ Я ЗАЛИЧИ

Киев, 17 януари 2024.- Русия винаги ще напада независима украинска държава, защото тя е разположена върху… “исторически руски територии”.

Това заяви заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската Федерация Дмитро Медведев, съобщава “Цензор.Нет”.

“Наличието на независима държава върху историческите руски територии вече ще бъде постоянна причина за възобновяване на военните действия“, написа в Телеграм Медведев.

Той отправи поредната порция обиди по адрес на Украйна, като я нарече “тумор”, украинското ръководство – нелегитимно, а самата страна – несамостоятелна в юридически смисъл.

“Така че вероятността от нов конфликт се запазва за неопределено време. Почти завинаги. Освен това, има 100% вероятност от нов конфликт, независимо какви документи за сигурност подписва Западът с марионетния режим в Киев“, бълва жлъч Медведев, очевидно, след някой друг стакан “путинка”.

Според него, нова офанзива на Русия може да има “след десет или след петдесет години”, докато украинците не пожелаят да живеят в една обща държава. Те, т.е., украинците, “колкото и да желаят смъртта на руснаците сега“ и “колкото и да мразят руското ръководство“, един ден ще изберат вечно да не воюват и да не умират, а да заживеят във “велика обща държава“, заключава алкохолизирал се бивш президент на Московия.(УВести)

ЦИНИЗЪМ: КАТО НАПАДНА УКРАЙНА, РУСИЯ БИЛА СПРЯЛА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА