Дайджест "Украински вести" излиза от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

"Украински вести" излизат от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

ЛЕО МЕСИ ПОДАРИ ФЛАНЕЛКА С АВТОГРАФ НА ГЕНЕРАЛ ВАЛЕРИЙ ЗАЛУЖНИЙ

Киев, 24 декември 2013.- Главнокомандващият Въоръжените сили на Украйна генерал Валерий Залужний получи фланелка с автограф от известния аржентински нападател, който сега играе за “Интер Маями”, Лионел Меси, съобщават родните медии.

“За Валерий”

Подарък предаде харкивският меценат Юрий Сапронов. В социални мрежи той написа: “Да, подарих на Валерий Федорович фланелка с автограф от Меси. Когато бях в Маями, присъствах на мача на “Интер Маями” и благодарение на нашия Сергий Кривцов, който е защитник в този отбор, разбира се, попаднах на тренировката. Лео се подписа с уважение”.

На свой ред Меси получи екземпляр от списание “Таймс” със Залужний на корицата, подписан от генерала.

Това лято 36-годишният Меси се присъедини към “Интер Маями” като свободен агент. Сергий Кривцов, който е на 32 г., е бивш играч на “Металург” (Запорижжя) и “Шахтар” (Донецк). Собственик на “Интер Маями” е легендарният футболист Дейвид Бекъм.(УВести)

Нашата справка:

“Интер Маями” е футболен отбор от град Маями, щата Флорида, САЩ, основан през 2018 година. Играе в източната конференция на МЛС. Първият мач на отбора е на 1 март 2020 година срещу ФК Лос Анджелис – загуба с 1:0.

Сергий Кривцов и Месси се поздравяватг след успешна акция