Дайджест "Украински вести" излиза от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

"Украински вести" излизат от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

ПУТИН Е БИСЕКСУАЛ, ТВЪРДИ СЕ, ЧЕ КАБАЕВА МУ Е РАЖДАЛА… ДОНОРИ

Киев, 08 май 2023.- Бившата гимнастичка Алина Кабаева, за която се говори, че има връзка с Путин, както и общи деца, се опитва да заеме нова позиция, пише “Главком“.

Мария Максакова

Изданието се позовава на Мария Максакова – бивш депутат от руската Държавна дума, която в момента живее в Киев, и разказваза това в своя YouTube канал “Аргумент“.

Мария обърна внимание на това, че Кабаева все по-често се появява в компанията на ръководителя на Съвета на Федерациите Валентина Матвиенко. Алина специално си слага брачна халка, за да я  изнервя. Максакова предполага, че Кабаева иска да измести Матвиенко. Освен това, според Мария Максакова, Кабаева, която според някои сведения има деца от Путин, ги е родила за тайни цели. Според информацията на бившия депутат, Путин се нуждае от тези деца като източник на стволови клетки за експериментални лекарства, по-специално, онкологични. Допуска се, че именно дечурлигата поддържат Путин все още жив.

По-рано “Главком” писа, че Мария Максакова разказа кой и защо е запознал Путин с Кабаева. Според Максакова, срещата между бившата гимнастичка и президента на Русия не е била случайна. Рандевуто бе организирано на най-високо ниво. Като инициатори на срещата Мария посочва Дмитрий Медведев и олигарха Алишер Усманов. Съпругите им – Светлана Медведева и Ирина Винер, която дълги години е била треньор на Кабаева – са помогнали за това. Запознанството с Кабаева се състоя в навечерието на “предаването” на властта през 2008 г. Тогава Медведев стана президент на Русия, а Путин пое поста премиер.

Валентина Матвиенко и Дмитрий Медведев слушат…

Според плана на Медведев, младата красавица трябвало да отвлече вниманието на Путин от политиката, но планът не проработи. “Когато, така да се каже, са му “подложили” Алина Маратовна, Путин е бил възхитен. Но когато се е стигнало до нещо по-сериозно, се разбра, че той няма да живее с нея, защото не иска да дели свободното си време с жени“, казва Максакова.

Иля Пономарьов

Оперната певица намекна, че президентът на Руската федерация не е против интимната мъжка компания. Впрочем, бившият депутат от руската Държавна дума Иля Пономарьов също казва в едно от интервютата си, че Путин е бисексуал. “Тя изобщо не е съпруга. И мисля, че тези деца не са деца на Путин. Там има един човек, но… тъй като това е лична информация, няма да го назовавам, кой е истинският баща на нейните деца, – казва Пономарьов. – Но изпълнява определена важна задача. С Путин, разбира се, са добри приятели, както се казва, защото тя играе ролята на един и същи параван и корица. Но Путин е бисексуален. А информацията, че тя е негова съпруга, беше разпръсната от Кремъл. Знам това със сигурност, защото познавам хора, които са го направили., пише “Главком“.(УВести)

Нашата справка:

Мария Максакова e вдовица на убития от руските спецслужби в Киев пред 2017 г. бивш депутат на руската Държавна дума Денис Вороненков.