Дайджест "Украински вести" излиза от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

"Украински вести" излизат от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

ЕМИЛ ДЖАСИМ: ЗАЩО РУМЕН РАДЕВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА

София, 25 март 2023.- От началото на май 2021 г. досега са изминали 23 месеца (без 10 дни). От тях руската марионетка Румен Радев е управлявал през марионетните нему служебни правителства само до момента 16 месеца, разпределени както следва: Стефан Янев – 4+3 месеца; Гълъб Донев – 6+3 месеца, пише във Фейсбук Емил Джасим – учител по история, инфлуенсър.

Емил Джасим

През това време върлуваше ковид пандемия, която само по време на неговото управление взе над 20 хиляди жертви, най-вече поради пълното бездействие по отношение на ваксинацията, както и поради тоталното бездействие по подготовка на здравната система за поредицата пандемични вълни.

Също така в рамките на последните две служебни правителства Радев не просто отказа помощ на Украйна, а абсолютно дръзко отказва да се съобрази с решение на Народното събрание по този въпрос, с което нарушава директно Конституцията.

Същото това правителство обещаваше апокалипсис без руски газ и поради това настояваше България да започне да плаща в рубли на “Газпром”, но този апокалипсис изобщо не настъпи.

Което не попречи на същото това служебно правителство да задължи България с 13-годишен договор за купуване на руски газ през турски пристанища, отново изцяло прекрачвайки правомощията си.

Наред с това служебното правителство на Румен Радев отказа да внесе бюджет при работещ парламент, за да може после да плаши с фалит.

Лично Радев отказва най-добрата възможност за модернизация на българската армия, която би получила най-съвременно западно и съвместимо със стандартите на НАТО въоръжение, в замяната старото съветско такова.

Междувременно инфлацията буквално галопира на ежедневна база, а служебното правителство премахна тихомълком единствената реална мярка, облекчаваща потребителите – 25 стотинки на литър гориво.

Това са основните действия на руската марионетка Румен Радев и неговото марионетно правителство, които доказват безусловно, че той действа изцяло във вреда на българския национален интерес и изцяло в полза на Русия.

Румен Радев трябва да бъде съден за държавна измяна.

За това гласуваме на 2-ри април.