Дайджест "Украински вести" излиза от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

"Украински вести" излизат от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

″POSTMODERN JUKEBOX″ ИЗЛЕЗЕ НА СЦЕНАТА №1 В НДК С УКРАИНСКО ЗНАМЕ

София, 02 юли 2022.- На концерта в четвъртък (29 юни) в зала №1 на НДК ″Postmodern Jukebox″ излезе с украинско знаме, като по този начин се солидаризира с Украйна в противодействието й против руската агресия. Знакът беше посрещнат с овации, съобщи за ″УВести″ очевидец.

Бандата пристигна в София след турне по САЩ, Канада, Нова Зеландия и Европа по покана на “БГ саунд стейдж”.

Пандемията затвори артистите за две години. Но през това време кралете на винтижда и най-вече техният създател Скот Брадли създаваха и записваха музика.

На концерта им в София звучаха точно тези нови бижута – кавър на хита Roaring 20s на Panic! At the Disco в стил 20-те, Smooth Criminal на Майкъл Джексън в стил Film Noir, любимата тема от сериала Friends чрез еволюция на музикалните стилове от 20-и до 60-те, завършвайки с оригиналните изпълнители на I’ll Be There For You, The Rembrandts.

Хейли Рейнхард изпя прочутата Don’t Speak на No Doubt, достигнала над 5 млн. гледания. А Кейси Ейбрамс интерпретира Can’t Feel My Face на The Weeknd в Lounge Style, съобщават някои български медии.

Историята на ″Postmodern″ е един зашеметяващ успех – от първия запис в малкия апартамент на Скот Брадли, пуснат в YouTube, до космическите над 1 млрд. гледания към днешна дата, с над 5,7 млн. последователи и над 3 млн. фена във Фейсбук.

“Не е за вярване, но историята се повтаря, – казва Скот Брадли. – Както преди, така и сега хората говорят за същите чувства″. Те искат да танцуват, да се забавляват, да се срещат отново. Музиката е изпълнява точно тази функция – да обединява. И няма никакъв заместител на това –  да се съберем и заедно и да почувстваме силата и мощта на живота, смята Скот.

Концертът в София е преминал с голям успех. Народът в залата е танцуваше и се веселеше. Бандата няколко пъти излизаше на ″бис″, каза на изданието ни очевидец.(УВести)

Снимки и видео: Интернет