Дайджест "Украински вести" излиза от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

"Украински вести" излизат от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

АРНОЛД ШВАРЦЕНЕГЕР ПРИЗОВА ЕВРОПА ДА НЕ КУПУВА РУСКИ ГАЗ, ЗАЩОТО С ТОВА ПОМАГА НА МОСКВА

Киев, 15 юни 2022.- Актьорът и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер разкритикува Европа, че продължава да купува руски газ и петрол, с което спонсорира Путин и неговата война против Украйна.

″Погледнете Украйна, вижте тази трагедия! Ужасени сме от това, което виждаме по новините всяка вечер. Но да бъдем честни. През първите два месеца на войната срещу Украйна са изстреляни над 1300 ракети, което е струвало на Русия 7,7 млрд. евро. За същото време Европа плати на Русия за газ и петрол 44 млрд. евро. Разбира се, на руснаците им е мъчно, че загиват техните войници, губят много военна техника и др. Но те си казват: ″Поне не трябва да плащаме за тази война. Европейците изпращат пари. Те плащат за нея″, заяви актьорът.

Каквото и да си говорим, върху ръцете ни има кръв, защото ние финансираме войната. Трябва да престанем да се лъжем. Сега разполагаме с напреднали технологии, за да оставим в минало изкопаеми енергоносители, смята Арнолд Шварценегер. ″Задлъжняли сме пред децата в бомбоубежища, да престанем да  бъдем зависими от газ и петрол. Трябва да сме част от решението, а не част от проблема″, заключи бившият губернатор.

Украинската съпротива е подкрепена и от други звезди на Холивуд – Мила Йовович, Ричард Гиър, Леонардо ди Каприо, Мила Кунис и други.(УВести)

Още по темата:

МИЛА ЙОВОВИЧ СЕ ОБЪРНА КЪМ УКРАИНЦИ: ВЪЗХИТЕНА СЪМ ОТ ВАШАТА БОРБА ЗА СВОБОДА

ЛЕОНАРДО ДИ КАПРИО ДАРИ НА УКРАИНСКАТА АРМИЯ $10 МЛН.

РИЧАРД ГИЪР ПРОДАВА КАБРИОЛЕТА СИ, ЗА ДА ПОМОГНЕ НА УКРАИНЦИ

13 ЗВЕЗДИ НА ХОЛИВУД С УКРАИНСКИ ПРОИЗХОД