Дайджест "Украински вести" излиза от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

"Украински вести" излизат от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

СПЕЦИАЛЕН ЧОВЕК СЪБИРА ЕКСКРЕМЕНТИ НА ПУТИН, ЗА ДА НЕ СЕ РАЗБЕРА, ОТ КАКВО Е БОЛЕН

Киев, 11 юни 2022.- Специален човек от Федералната служба ″Охрана″ придружава руския президент при всички негови пътувания както в родината му, така и в чужбина. Бодигардът има само една задача – да събира изпражнения и урина на Путин в контейнер, пише френския вестник ″Paris Match″. Статията е подготвена съвместно с руското издание ″Проект″.

Журналистите са установили, че ″специален сътрудник″ е видян край Путин през 2017 г. в Париж и през 2019 г. в Саудитска Арабия и именно оттогава се събира президентския биоматериал. А от 2016 г. до 2020 г. руският държавен глава се придружава от лекарския екип от Централната клиническа болница, включително от специалиста по рак на щитовидната жлеза.

Информацията, че руският вожд не е добре със здравето си, потвърждава и американския режисьор Оливър Стоун. През 2017 г. той снима 4-сериен документален филм за Путин и има многобройни срещи с него. Стоун казва, че Владимир Путин е ″претърпял″ онкологично заболяване.

В Кремъл, обаче, информацията, че Путин, който през октомври ще навърши 70 г. е болен и е бил опериран по повод онкологично заболяване, категорично се отрича.(УВести)

Още по темата:

ПУТИН ИМА РАК, В РУСИЯ СЕ ГОТВИ ПРЕВРАТ, СМЯТА ВИСШ УКРАИНСКИ РАЗУЗНАВАЧ

НА ПУТИН МУ ОСТАВА СЪВСЕМ МАЛКО, С ВСЕКИ ДЕН ТОЙ СТАВА ВСЕ ПО-ЗЛЕ И ПО-ЗЛЕ