Дайджест "Украински вести" излиза от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

"Украински вести" излизат от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

РИЧАРД ГИЪР ПРОДАВА КАБРИОЛЕТА СИ, ЗА ДА ПОМОГНЕ НА УКРАИНЦИ

Киев, 15 май 2022.- Холивудската звезда Ричард Гиър продава кабриолета си Jaguar XK8, произведен през 1999 г., за да помогне на украинците, пострадали от руската агресия, съобщават от тръжната платформа Bring A Trailer.

Ричард Гиър

В посланието към лота пише, че сумата от продажбата ще бъде разпределена между две организации с идеална цел – World Central Kitchen и Open Arms Ukraine,  които помагат на украинците, станали жертви на руското нахлуване в родината им.

Леонардо ди Каприо

Автомобилът, който  се намира в Ню-Йорк, е с двигател 4 л, петстепенна автоматична скоростна кутия и пробег 48,2 хил. км. Колата е много читава, без катастрофи. Съобщава се също, че  търгът ще продължи до 18 май. На сайта ″mobile.bg″ такова МПС не се предлага, за да разберем, колко може да струва.

Мила Кунис

Ричард Гиър не е единствен, който помага на Украйна. Леонардо ди Каприо, чиято баба е от Одеса, даде за украинската армия $10 млн., Мила Кунис, родена в Чернивци (Западна Украйна), и Аштън Къчър дариха $3 млн. в помощ на украинците, а Анджелина Джоли с благотворителна цел като пратеник на ООН посети Лвив и се срещна с бежанци от другия край на Украйна, където се водят военни действия.

Украйна в борбата си против руския агресор получи подкрепа и от Бенедикт Камбербътч, Майкъл Дъглас и други световно известни актьори.(УВести)

Още по темата:

13 ЗВЕЗДИ НА ХОЛИВУД С УКРАИНСКИ ПРОИЗХОД