Дайджест "Украински вести" излиза от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

"Украински вести" излизат от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

В РУСИЯ НЯМА КОЙ ДА СВАЛИ ПУТИН. ЗА РУСНАЦИТЕ СТИГА ДА ИМА КАРТОФИ, КРАСТАВИЦИ И ОЩЕ НЕЩО

Киев, 01 април 2022.- Западът е наивен, като вярва, че хората в Русия ще свалят Путин, смята бившият президент на Литва Даля Грибаускайте.

Надеждата, че населението на Русия, на което от чужбина искат да разказват истината за путинския режим, ще се надигне, е напразна, тя е илюзия, категорична е пани Даля, отговаряйки на въпрос, какво Западът трябва да направи, за да свали Владимир Путин от власт, съобщава ″Цензор.Нет″.

Там е съвсем друга цивилизация, там е тоталитарна система и работи мощна пропаганда, преследват се хората, витае страх, и никой няма да излезе на улицата, казва Грибаускайте. Тя е убедена, че санкциите не само няма да накарат руснакът да размисли, по-скоро обратно – те ще консолидират руското общества против Запада.

Много пъти съм вечеряла със западни политици, и понякога се шегувах, че те, руснаците, стига да имат картофи, краставици и още нещо, от друго за оцеляване не се нуждаят. То ние, на Запада, не можем без шампоан и тоалетна хартия. В Русия ще се оправят и без тези екстри, така че от санкциите там не се страхуват, камо ли да въстанат против режима, казва Даля Грибаускайте.(УВести)