Дайджест "Украински вести" излиза от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

"Украински вести" излизат от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

УКРАИНЦИТЕ СА ФЕЙК, СМЯТА БИВШИЯТ РУСКИ ПРЕЗИДЕНТ ДМИТРИЙ МЕДВЕДЕВ

Киев, 05 април 2022.- ″Украинците са фейк″, написа в телеграм-канала си бившият руски президент (2008 – 2012 гг.), а сега заместник-секретар на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев.

″Дълбочинното украинство, подхранвано от антируската отрова и всичко погълващата лъжа за идентичността си е един голям фейк. Такова явление никога не е имало в история. И сега го няма. Да променим кървавото и пълно с лъжливи митове съзнание на част от сегашните украинци е най-главната цел в името на спокойствие на бъдещите поколения на самите украинци″, смята Медведев.

Тимофей Сергейцев

Тези ″твърдения″ и ″открития″ на пореден, след Путин, теоретик на рашизма като човеконенавистническата идеология кореспондират с вчерашната статия на руския политтехнолог Тимофей Сергейцев, разпространена от държавната РИА ″Новости″  и озаглавена ″Какво да направим с Украйна″. В нея, в частност, се обоснова сегашната война против Украйна и априори се отхвърля правото на украинците да имат своя държава: ″Украйна, ако съдим по историята, е невъзможна като национална държава… Украинизмът е изкуствената антируска конструкция, без собствено цивилизационно съдържание, подчиненият елемент на чужда и друга цивилизация… Денацификацията на Украйна води до нейната неизбежна деевропеизация… Историческият опит показва, че трагедията и драмата на военното време е от полза за народите, съблазнили се и подвели се да играят роля на враг на Русия″.(УВести)

Нашият коментар:

Адолф Хитлер

Адолф Хитлер в творбата си ″Майн кампф″ обоснова величието и мисията на германската раса и отхвърли правото на живот на евреите, циганите и други народи, включително източните славяни (белоруси, украинци и руснаци). Всички знаем, как през 1945 г. фюрер – национален лидер на Германия, завърши земния си път.

Още по темата:

ПОКРЪСТВАНЕТО НА КИЕВСКА РУСПРЕДШЕСТВЕНИК НА СЕГАШНАТА УКРАЙНА