"Украински вести" излизат от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

"Украински вести" излизат от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

ПРИТЧА ЗА СЪСЕДКАТА ТИ, КОЯТО ПИЩИ, И БИВШИЯ Й МЪЖ, НАХЛУЛ В ДОМА Й

София, 22 март 2022.- Съседката ти пищи, че бившият ѝ мъж е нахлул в дома ѝ и вече живее в кухнята. Докато тя едва подпира вратата на хола, който води към детската стая, той чупи пръстите ѝ един по един, пише във Фейсбук Емил Джасим.

Спрял й е водата и тока, успял е вече да ѝ счупи и ръката, убил е вече едно от децата. Тая жена крещи и моли за помощ. Ама не да влезеш и да се сбиеш с него, а само да ѝ подадеш още малко пирони, за да закове вратите.

Бившият ѝ мъж отдавна те е обявил официално за враг, а дъщеря му, дето живее на твоя етаж, непрекъснато те заплашва и обижда.

И ти в това време ѝ казваш на нападнатата жена, че през балкона ще ѝ пратиш чаршафи и одеяла, докато всичките ти съседи ѝ пращат и чукове, и пили, и триони, и дъски, за да се защити…

А го правят, хем защото са човеколюбиви, но и защото знаят, че ако тоя ненормалник не бъде спрян там, ще подпали целия блок.

И в тая ситуация ти я молиш да пищи малко по-тихичко, че у вас децата, които и без друго не са много умни, не искат да ѝ помагаш, защото според тях това щяло да бъде вземане на страна.

На снимката е тая жена – 27-годишната Олга, която в болница в Киев онзи ден с тялото си защитава новороденото си дете от шрапнелите.

От нейните рани шурва кръв, която майката шокирана си помисля, че е на детето Виктория.

Тогава мъжът ѝ Дмитро започва да крещи “Твоя е кръвта, твоя е!”, което, парадоксално, се оказва най-успокояващото за изпадналата в паника, шок и тотален ужас майка.

Ето на тази майка българското правителство отказва помощ, позовавайки се на измислени социологически данни.(УВести)