Дайджест "Украински вести" излиза от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

"Украински вести" излизат от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

НАСТРОЕНИЯТА В РУСИЯ СА КАКТО В ИТАЛИЯ И ГЕРМАНИЯ В КРАЯ НА 30-ТЕ НА ХХ ВЕК

Киев, 07 март 2022.- Повечето руско население се намира под влияние на путинската пропаганда и антивоенни протести там няма да имат надлежния ефект, смята Владислав Иноземцев – руски икономист и социолог.

Вячеслав Иноземцев

Според него, руснаците до такава степен са замъглени от тази пропаганда, че в момента не са готови да възприемат друго мнение.

″Руският народ да бъде убеден, че в Украйна хората наистина са свободни, които искат да живеят щастливо, вече е невъзможно, – смята социологът. – Руснаците действително се намират в състояние, в което в края на 30-те години на миналия век са били Италия и Германия″.

Владислав Иноземцев се съмнява, че сегашната криза в Русия може да доведе до ерозия на путинския режим, защото Путин ″напипа онзи народен нерв, който дълбоко е заседнал в руското население″.

Единственият начин да се свали Путин и неговия режим е военна съпротива на украинската армия и победа на въоръжените сили на Украйна на фронта, смята Иноземцев. И като следствие – влиянието на пропагандата в Русия върху населението за ″величие″ на техния лидер ще спада. ″Струва ми се, че путинският режим може да бъде свален не със санкции, не от някаква вътрешна съпротива, а с военна загуба в Украйна″, категоричен е Владислав Иноземцев.(УВести)