Дайджест "Украински вести" излиза от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

"Украински вести" излизат от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

НА ПУТИН МУ ОСТАВА СЪВСЕМ МАЛКО, С ВСЕКИ ДЕН ТОЙ СТАВА ВСЕ ПО-ЗЛЕ И ПО-ЗЛЕ

Киев, 21 февруари 2022.- На руския президент Владимир Путин му остава съвсем малко, с всеки изминат ден той става все по-зле и по-зле, заяви Валерий Соловей – руски политолог и историк, пред украинския ТВ канал ″Апостроф ТV″.

Путин става по-зле не само физически, но и ментално, и това е много опасно. Медикаментите, които е принуден да пие, засилват неговата психическа нестабилност. Путин няма Алцхаймър, но страда от не по-малко сериозни здравословни проблеми. ″Той е с Паркинсон, но с тази болест човек може да живее дълго, – споделя Соловей. – Путин има една неизлечима болест в последен стадий″. Какъв, обаче, този недъг, политологът премълчава.

Валерий Соловей разказва, че за срещи, преговори или пресконференция с Путин работи специален екип, за да му придаде пристоен вид поне за няколко часа, за повече не може. Ако е за повече, се налагат продължителни почивки, и след такова натоварване той име нужда от продължителен отдих. Съвременните лекарства помагат човекът да работи до сетния си дъх.

Според политолога, Путин използва двойници. Той отдавна не играе хокей, защото вече не може да се пързаля с кънки. Вместо него излиза дубльор.

Обаче според Юрий Швец – бивш съветски разузнавач, майор от КГБ и съкурсник на Путин, руският президент е болен от рак. Сега се поддържа в резултат на терапия, съобщава сайтът www.glav.com.(УВести)

Нашата справка:

Валерий Соловей. Роден е през 1960 в Луганска област, Украйна. Руски политолог, един от идеолозите на руската опозиция, историк и бивш ръководител на отдела за връзки с обществеността в Московския държавен институт за международни отношения. През 2019 г. подава оставка. Критик на Владимир Путин. Основател на движението ″Промяна″. За политическата си дейност многократно е арестуван.