Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram

ПОВЕДЕНИЕ НА ЛИДЕРА НА ЕДНА СТРАНА, КОЯТО ВОДИ ВОЙНА: КАРА СИ СКИ И ЗАПИСВА ВИДЕО!

Киев, 08 януари 2022.- Под това заглавие електронното издание ″Цензор.Нет″ публикува коментар на Юрий Бутусов за поведение на президента на Украйна Володимир Зеленский, който вече 10 дни почива в Карпатите.

Володимир Зеленский – президент на Украйна от 2019 г., кара ски в Западна Украйна, а в Източната е война.

″Руските войски ни заплашват от три страни. На фронта всеки ден ни обстрелват. Нашите съюзници – САЩ и НАТО, всеки ден помежду си се консултират на тема Украйна. От 10 до 13 януари те ще преговарят с Москва, и ние също ще сме в дневния им ред. Русия окупира Казахстан, което неизбежно ще удари и по Украйна.

А какво в тази обстановка прави държавният ни глава? А той вече десет дни почива в Карпатите, кара си ски и снима видео, колко му е хубаво и весело, вместо да свика Съвета за националната сигурност и отбрана.

Нашият президент – Върховен главнокомандващ, не е близо до фронта в този сложен момент, не се среща с войниците там, не се съвещава по проблемите на отбраната. Той се радва на живота в курорта ″Буковел″!

И това е селфи. Но преди да заминат за фронта.

Същевременно, Върховният главнокомандващ тотално е провалил доставки на боеприпаси, в армията няма снаряди и мини основен калибър. Няма достатъчно гориво – няма достатъчен резерв за момент ″Х″.

А кой придружава президента? Шеф на администрацията му Андрий Ермак и Руслан Демченко – началник на комитета по разузнаването, който е руски агент, провалил всички операции на нашето разузнаване.

В курорта държавният ни глава ″случайно″ отсяда в хотел, където ″случайно″ се настанява и Игор Коломойский – олигарх, направил го президент и чиято ТВ излъчва неговото шоу, човек, когото преследва американското правосъдие.

Прилича ли това на поведение на лидер на една страна, която се отбранява и която Путин иска да затрие!? Не, не прилича! Това прилича на поведение на човек, който има къща в Италия и апартамент в Англия, капитали в офшорка и който, ако го лишат от възможността да кара ски в Карпатите, ще се уреди с почивка в Алпите, нали така?″ – риторично пита Юрий Бутусов.(УВести)

Още по темата: THE NEW YORK TIMES: УКРАЙНА Е ОБКРЪЖЕНА ОТ ТРИ СТРАНИ ОТ 100-ХИЛЯДНАТА РУСКА ВОЙСКА