Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram

ПУТИН ИМА КОМПРОМАТ ПРОТИВ ЗЕЛЕНСКИЙ, КАЗВА БИВШИЯТ ГЕНЕРАЛЕН ПРОКУРОР НА УКРАЙНА

Киев, 03 януари 2022.- Руският президент притежава материали, с които може да компрометира нашия държавен глава, смята Юрий Луценко – бивш генерален прокурор на Украйна. Според него, затова Зеленский и настоява за среща тет-а-тет с Владимир Путин, за да изглади този проблем.

Юрий Луценко

Пред ТВ-канал ″Украйна 24″ Луценко заяви, че Зеленский няма никакви козове, за да разговаря в Путин. Той няма нищо. Икономиката пада, енергетиката е пред колапс, рейтингът му е най-ниския откакто е на власт, в армията няма достатъчно гориво. Тогава защо нашият се натиска за среща? Струва ми се, че само за едно – желание да затвори компромат против себе си. Компромат, с който разполага Путин и руските спецслужби″. Луценко намекна, че знае, за какво става дума, но отказа да го озвучи публично.

Според пан Юрий, опасно е Зеленский да остава насаме с Путин, защото може да предаде Украйна. Например, да се съгласи със следния вариант: Путин заповяда руската армия да се оттегли от нашата граница, но в замяна Зеленский дава автономия на сепаратистите – специален статус, и да се представи като миротворец – ″искахте мир – донесох ви мир, вече не се стреля, никой на загива″. Но това ще означава край на Украйна, смърт на всеки украински патриот, заключва Юрий Луценко.(УВести)

Нашият коментар:

Володимир Зеленский е бивш шоумен, актьор с тесни контакти с руските си колеги още преди да стане президент през 2019 г. Заедно с руснаци има няколко доходоносни проекта, като сериал ″Сватовете″. А в артистичните среди както у нас и в Русия, така и на Запад става какво ли не. Наркотици, например, любовни връзки, сексоргии, финансови машинации, незаконни сделки, укриване на данъци и др. Вече е доказано, че Зеленский крие пари в офшорка…

Още по темата: УКРАЙНА ПОПАДНА В СВЕТОВЕН СКАНДАЛ – ЗЕЛЕНСКИЙ СКЪТА В ОФШОРКА $40 МЛН.