Дайджест "Украински вести" излиза от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

"Украински вести" излизат от 1998 г.

Шануймося, браття, бо ми того вартi!

ПУТИН ИМА КОМПРОМАТ ПРОТИВ ЗЕЛЕНСКИЙ, КАЗВА БИВШИЯТ ГЕНЕРАЛЕН ПРОКУРОР НА УКРАЙНА

Киев, 03 януари 2022.- Руският президент притежава материали, с които може да компрометира нашия държавен глава, смята Юрий Луценко – бивш генерален прокурор на Украйна. Според него, затова Зеленский и настоява за среща тет-а-тет с Владимир Путин, за да изглади този проблем.

Юрий Луценко

Пред ТВ-канал ″Украйна 24″ Луценко заяви, че Зеленский няма никакви козове, за да разговаря в Путин. Той няма нищо. Икономиката пада, енергетиката е пред колапс, рейтингът му е най-ниския откакто е на власт, в армията няма достатъчно гориво. Тогава защо нашият се натиска за среща? Струва ми се, че само за едно – желание да затвори компромат против себе си. Компромат, с който разполага Путин и руските спецслужби″. Луценко намекна, че знае, за какво става дума, но отказа да го озвучи публично.

Според пан Юрий, опасно е Зеленский да остава насаме с Путин, защото може да предаде Украйна. Например, да се съгласи със следния вариант: Путин заповяда руската армия да се оттегли от нашата граница, но в замяна Зеленский дава автономия на сепаратистите – специален статус, и да се представи като миротворец – ″искахте мир – донесох ви мир, вече не се стреля, никой на загива″. Но това ще означава край на Украйна, смърт на всеки украински патриот, заключва Юрий Луценко.(УВести)

Нашият коментар:

Володимир Зеленский е бивш шоумен, актьор с тесни контакти с руските си колеги още преди да стане президент през 2019 г. Заедно с руснаци има няколко доходоносни проекта, като сериал ″Сватовете″. А в артистичните среди както у нас и в Русия, така и на Запад става какво ли не. Наркотици, например, любовни връзки, сексоргии, финансови машинации, незаконни сделки, укриване на данъци и др. Вече е доказано, че Зеленский крие пари в офшорка…

Още по темата: УКРАЙНА ПОПАДНА В СВЕТОВЕН СКАНДАЛ – ЗЕЛЕНСКИЙ СКЪТА В ОФШОРКА $40 МЛН.