УБВісті виходять з червня 1998


УБВести излизат от юни 1998

ОЛЕКСАНДР ТУРЧИНОВ: ПОЯВЯВА СЕ ОЩЕ ЕДНА ЗАПЛАХА ЗА НАС - «БЕЛОРУСКИ ФРОНТ»
Киев, 11 септември 2021.- Александър Лукашенко, който е давал акъл на украинците, как да воюват (с руснаците – б.УВести) през 2014 г., сега предаде страната си на Русия без единен изстрел.
Защото преди няколко дни съгласуваните с Путин «пътни карти» не е нищо друго, освен поглъщане (аншлюс) от Руската Федерация на поредната жертва. Непризнатият от света диктатор предаде на признания от света диктатор 9-млн. държава само и само да продължи собствената си политическа агония.
В навечерието на т.н. парламентарни избори за руската Държавна дума Путин реализира още един проект на имперския реванш, с което потенциалната заплаха за Украйна рязко се увеличи. Сега, в случай на пълномащабна военна агресия от страна на РФ против нашата страна, реална става заплахата да се открие «Белоруски фронт». С други думи, територията на Република Беларус може да се използва за руския удар от северозападното направление в тил на основните сили на украинската армия. А противодействието на тази заплаха изисква допълнителни ресурси и незабавно коригиране на нашите отбранителни планове и мерки.